Bombol

Osnivači Bombol branda obećali su sami sebi da nikad neće postati dosadni. Odlučili su spojiti svoje uloge inovatora, dizajnera, inženjera s roditeljskom ulogom. Kao rezultat nastao je brand koji ponovno promišlja i redefinira dječji namještaj koji nerijetko roditeljima i djeci predstavlja teret zbog svoje nepraktičnosti i veličine.

Bombol su osnovali Paulina i Frédéric u Italiji 2008. godine. Zatim su se preselili u Hong Kong gdje se njihovom timu pridružio Francesco. Svo troje su roditelji, no prije nego li su preuzeli tu veliku ulogu, postali su inženjeri, industrijski dizajneri i inovatori što je vidljivo u svakom detalju Bombol proizvoda.

Bombolovi proizvodi zadovoljavaju najstrože sigurnosne standarde i to ne samo one za dječje proizvode već i za namještaj za odrasle.

Bamboo 3Dknit ™ Bouncer, jedina je ležaljka na tržištu koja je testirana i odobrena prema standardima namještaja za odrasle tako da sigurno i udobno može podržavati težinu vašeg djeteta dok ne preraste ležaljku. To u prosjeku bude oko pete godine života djeteta. To znači da se ova njihaljka može koristiti više i puno, puno dulje.

Pročitaj više...
Filtar: