Da li ste upoznati sa Toddlekind podlogama?

Potraži blog
Da li ste upoznati sa Toddlekind podlogama?

Da li ste upoznati sa Toddlekind podlogama? Ukoliko ne, ne brinite se… U ovom blogu ćete saznati sve informacije koje su vam potrebne za uređivanje sigurne i moderne dnevne sobe, kuhinje ili blagovaonice. 😊

Sigurna sam da sve mamice kad čuju „podloga za igru“ njihova prva asocijacija budu žive boje podloga s različitim motivima poput slova, brojeva, životinjica… Žive boje su predivne za prostor, te naprave ga zanimljivijim. Ali?!

Nekako nam uvijek take podloge ne odgovaraju uz ostali namještaj i općenito u dekor naše dnevne sobe, kuhinje ili blagovaonice… Da… i sama sam dosta vremena razmišljala da li da svoju podlogu zamijenim bar u dnevnoj sobi. Tako sam se odlučila da je vrijeme za promjenu, te započela pretragu po internetu za podlogom koja bi odgovarala svim mojim zahtjevima. Što sam pri tome saznala ? Podloge koje su mirnijih boja i napravljene tako da se lijepo uklapaju u prostor …skoro pa da ih nema, ili sam samo ja krivo tražila proizvode… ☹

Naravno nisam imala mira, zato sam i naprijed tražila svoju idealnu podlogu sve dok je nisam pronašla – podloge za igru Toddlekind.

Na prvi pogled su me osvojile svojim izgledom i zato sam brzo naručila svoju. Uskoro nakon toga dobila sam naručeni proizvod , mogu vam reći da sam bila još više oduševljena nego kad sam ju vidjela online. Podloga se je jednostavno idealno uklopila s mojim namještajem i dekorom prostora.

Podloge za igru Toddlekind

Kao roditelji prihvaćamo mnogo kompromisa, ali dobar stil ne bi trebao biti jedan od njih! Podloga za igru Toddlekind se super uklapa u bilo koji prostor, čineći ga elegantnijim, modernijim i šik.

Super je to da podloga služi svom primarnom namjenu – štiti mališane od udaraca i padova ali ujedno vaš prostor uz nju zadržava i eleganciju. Skoro sigurna sam da će podloga odgovarati svakom prostoru.

Podloga je sastavljena od različitih ploča u veličini 60 x 60 cm i posebnim rubovima koji naprave elegantan završetak podloge. Ploče su zaista jednostavne za sastavljanje i čišćenje. Možete sami odabrati veličinu i boju koja vam najviše odgovara za vaš prostor.

Koje su opcije sastavljanja?

Na slikama ispod možete vidjeti na koje sve načine možete podlogu sastaviti:

STANDARD
120 X180CM (1 paket) 

Sadrži 6 (60 x 60 cm) ploča i 12  završnih rubova

LARGE
180 X 240CM (2 paketa) 

Sadrži 12 (60 x 60 cm) ploča  24 završnih rubova

PLAYROOM
240 X 360 CM (4 paketi)

Sadrži 24 (60 x 60 cm) ploča i 48 završnih rubova

 

 

Podloge možete sastaviti na površini koju sami odaberete i na način koji vi želite. Podloge su jako jednostavne za čišćenje – obrišite ih s vlažnom krpom. Površina podloge je tako otporna da ne upija mrlje. Vašu podlogu možete naručiti na Evitas.hr 

Tehničke značajke podloge za igru Toddlekind:

  • Napravljena je iz visokokvalitetne netoksične EVA pijene, koja odgovara sigurnosnim zahtjevima EU i ZDA
  • Debljina podloge je 1,2 cm i savršena je za igru vašeg mališana
  • Podloga je jednostavna za čišćenje, samo ju obrišete vlažnom krpom
  • Možete ju sastaviti na mnogo načina po vašem izboru
  • Primjerena je od 0+ mjeseci

Sad znate sve detalje visokokvalitetnih podloga za igru brenda Toddlekind. Ukoliko imate upit, mišljenje ili pohvalu vezano za proizvod možete nam pisati na info@evitas.hr. S veseljem ćemo vam pomoći.

Pratiti nas možete na profilu Facebook Instagram gdje svakodnevno objavljujemo naše novosti i sve detalje o našim proizvodima.

Podjeli ovu objavu s drugima