Elodie Details® Podbradnjak Desert Rain

Kod: 5703
Na skladištu
195,32 kn

Podbradnjaci Elodie Details su izrađeni s posebnom pažnjom od najboljih materijala s posebnim dizajnom i prvenstveno su jako praktični za korištenje. Mogu se pričvrstiti uz pomoć ljepljive trake (na čičak) ,što omogućava jednostavno namještanje i namještanje, istovremeno imaju praktičan džepić, koji ulovi svu hranu koja slučajno pobjegne malim nespretnim rukicama. 
Perivi u perilici rublja i što je najvažnije ne sadrže štetne sastojke poput  PVC-a, BPA-a, umjetne boje, kemikalije, parabene ili umjetne sastojke za omekšavanje. Tkanine od kojih su izrađeni ti posebni podbradnjaci omogućavaju zaštitu i otpornost od madeža, lakše čišćenje, a prije svega podbradnjaci se jako brzo suše.
Elodie Details podbradnjaci će pobrinuti za hranjenje u stilu!

Karakteristike: 

  • Veličina: Primjereno za 3 mjeseci
  • Materijal: Poliester, nadgrađen s PU, 100% bez PVC-a i ftalatova
  • Održavanje: Perivo strojno na 40 stupnjeva

Nakon upotrebe podbradnjak možete s lakoćom isperete pod tekućom vodom ili ga obrišete s mokrom krpom. Jako brzo se suši. U slučaju većih i zasušenih madeža preporučujemo pranje podbradnjaka na 40 stupnjeva. Naša preporuka je da podbradnjak očistite odmah nakon svake upotrebe, da oklonite mast i druge madeže, jer će to očuvati ljepotu podbradnjaka za duže vrijeme i to će smanjiti rizik za pukotine u tkanini. Podbradnjak je izrađen od čvrstoga poliestera i 100% je bez PVC-a.

preporučeniProizvodi

Loading...