Lionelo

Roditeljstvo je veliki izazov a ujedno i fantastična avantura.

Lionelo proizvodi ovo razdoblje čine još uzbudljivijim i radosnijim - i za djecu i za roditelje. U Lionelu stvaraju proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i udobnosti. Žele biti prisutni na različitim razinama i fazama izgradnje odnosa roditelj-dijete. Zato je ponuda njihovih proizvoda tako promišljeno osmišljena da se u roditeljsku avanturu možete upustiti od prvih dana života mališana.

U Lionelu cijene zajedničke trenutke. Stoga se brinu da proizvodi budu kvalitetni i funkcionalni te da njihova upotreba ostavlja ugodan dojam. Nježan, moderan dizajn i maštovita rješenja pomažu da se na njih možete osloniti u svim okolnostima. Lionelo proizvodi nude doživotno jamstvom. To znači da tvrtka ne samo da je sigurna u njihovu kvalitetu, već i podržava kupce u svakoj fazi korištenja.

Otvorenost, spremnost na pomoć i predanost pomažu im da izgrade neprocjenjiv osjećaj povezanosti i povjerenja s roditeljima. Zahvaljujući povoljnom odnosu kvalitete i cijene Lionelo proizvoda, brend postaje sve popularnija u Europi.

Pročitaj više...
Filtar:
Prikaži
24| 36| 72|
Odaberi pogled
Razvrsti

Lionelo® Dječja guralica Bubblegum

71,30 £
Provjeri

Lionelo® Dječja guralica Sky Blue

71,30 £
Provjeri