Nomi - visoka stolica za mališane nove generacije!

Potraži blog
Nomi - visoka stolica za mališane nove generacije!

Dječja stolica poznatog brenda Nomi je dizajniran za djecu od 6 -24 mjeseci. Nomi je stolica nove generacije koja se jednostavno namješta, bez potrebe korištenja alata i ujedno se razvija s mališanom od novorođenčeta (Nomi Baby) pa sve do njegovih tinejdžerskih godina.

Nomi visoka dječja stolica je dizajnirana tako da ju jednostavno možete nadgraditi s njenim dodatcima, te tako djetetu pružiti svu potrebnu potporu tijekom odrastanja.

Odaberite boju koja će se najbolje uklopiti u vaš prostor. Kod odabira boje možete sami odabrati boju sjedala, naslona, potpore za noge i bazu .

Skandinavski dizajn svjetsko poznatog stručnjaka za sjedala - Petra Opsvika, koji je cijelu svoju karijeru proučavao "aktivno sjedenje" . Njegova filozofija govori o tome da je djeci potrebna stabilna platforma za noge, pomoću koje se može dijete pomicati - tako će mališan aktivno sjediti i ujedno još uvijek ostati u sjedećem položaju.

Nomi je evolucija originalnog koncepta koji koristi moderne materijale i tehnologiju kod dizajniranja svojih stolica. Nomi je napravljena tako da ju jednostavno možete transformirati iz visokog krevetića za novorođenče u visoku stolicu, koja će mališanu nuditi udoban i ergonomski položaj. Za razliku od tradicionalnih dječjih stolica koje ne možete koristit dok vaš mališan ne počne sjediti samostalno, Nomi stolica vam pruža da vaš mališan bude uz vas tijekom jela, pomoću dodatnog nastavka Nomi Baby.

Dječja stolica Nomi je jednostavna za čišćenje. Njen elegantan izgled sprječava da bi hrana zalazila u skrivene predjele stolice. Još jedna od pozitivnih značajki stolice je da je proizvod iznimno lagan, možete ga čak objesiti na rub vašeg stola.

Stolica nije namijenjena samo za hranjenje- idealna je i za pisanje domaćih zadataka, bojanja ili igranja.

Vjerujemo da je vrijeme posvećeno svojoj obitelji najvažnije- s Nomi stolicom u to će biti uključeni i vaši najmlađi!

Kako naručiti Nomi stolicu?

Odaberite standard bazu po vašem izboru

Dostupna STANDARD baza (Black i White Oak) i PREMIUM baza (Oak i Walnut).
Drvena baza pruža stabilnost, fleksibilnost i izdržljivost visoke dječje stolice. Jedinstveni dizajn pruža da su visina i dubina sjedala uvijek prilagođene.

Noga stolice je napravljena od masivnog drveta i svaki od njih je unikatnog izgleda i značajki. Noge se međusobno razlikuju ovisno od starosti drveta od kojeg su napravljene i kraja gdje je drvo naraslo. Treba je uzeti u obzir da su razlike među različitim vrstama drveta vidljive.

Baza je dostupna u različitim bojama i različitim vrstama drveta. Razlika među njima se više odnosi na izgled, jer izdržljivost baze je kod svih ista.

  • Standardna baza: napravljena od bukve, obložena je s hrastovim drvetom. Obrađeno je s bijelim uljem ili crnim lakom.
  • Premium baza : visoko kvalitetan hrast ili orah.

Dodatno vam je potrebna još BABY BAZABABY MADRAC

Baby baza je dostupna u bijeloj ili crnoj boji. Baby madrac ima priložen sigurnosni pojas, za pričvršćivanje u 5-točaka (može se koristit i kao pojas u 3-točke). Pojas je također dostupan u različitim bojama.

Kasnije se NOMI transformira u stolicu za hranjenje i može se koristit od 6. mjeseca nadalje.

Ukoliko želite NOMI koristit od 6. mjeseca nadalje nije potrebno da kupujete cijelokupni set. Ukoliko ste u prvoj fazi kupili drvenu BAZU, BABY BAZU i BABY MADRAC, potrebno vam je samo još sjedište i ostala već nabrojana pomagala. 

 

1. Odaberite standardnu bazu po vašem izboru

BAZA je glavni dio NOMI stolice za hranjenje. Na bazu možete namjestiti sjedište koje je dostupno u različitim bojama.

Birati možete između STANDARD baza (Black i White Oak) i PREMIUM baza (Oak i Walnut).

2. Odaberite boju SJEDALA, naslona i naslon za noge

 

3. MINI SIGURNOSNA OGRADICA

 

4. JASTUČIĆ ZA STOLICU

 

 

Stolici možete dodati također PLADANJ, koji je dostupan u različitim bojama. Pladanj je jednostavan za namještanje i uklanjanje sa Nomi Mini ogradice. Maksimalna nosivost pladnja je 5 kg, također možete ga prati u perilici za suđe. Evomoe pladanj je dostupan kao dodatak NOMI stolici.

Sigurnost je na prvom mjestu, zato imate mogućnost kupovine sigurnosnoga pojasa za stolicu, primjeren od 6-24 mjeseci.

Ukoliko ste u potrazi za iznimnom i inovativnom stolicom za vašeg mališana, koju ćete moći koristit od rođenja nadalje. Preporučujemo vam da provjerite ponudu u našem web shopu.

Pratite nas na Facebook i Instagram profilu na kojem svakodnevno objavljujemo novosti i značajke proizvoda koje imamo u ponudi. 

Podjeli ovu objavu s drugima