Sebra® Madrac za krevetić Sebra Baby & Jr.

Kod: 2005301
Na skladištu
160,32 £

Madrac Sebra Classic je dvodijelni posebni madrac s zaobljenim kutovima, kako bi odgovarao posteljici Sebra, Baby & Jr. U fazi dok je mališan beba pa sve do starije dječice zbog mogućnosti proširivanja krevetića. U prvoj fazi možete koristiti najveći madrac kad to mališan preraste, krevetić proširite i dodajte još i manji dio madraca.

Madrac Sebra Classic je napravljen od fiksne i zračne hladne pjene, napravljene od fleksibilnog materijala 20H (poliesterska pjena- PU) koju odlikuje visoka nosivost i duga životna doba zbog čega nudi udobno spavanje.

Na donjoj strani ležišta se nalazi vuneni sloj koji sprječava da hladnoća prolazi kroz ležište. Vuna ima jedinstvene značajke poput otpornosti na mirise, bakterije i regulacije temperature.

Madrac je prekriven s prošivanom pamučnom presvlakom od velura s logotipom Sebra Interior koja se može prati u mašini za rublje na 60 stupnjeva. Također ima na sebi patent YKK koji olakša mijenjanje i pranje.

Najveći komad madraca okrenite 2-4 puta godišnje tako da se strana gdje je noga i glava okrenu i tako madrac ne postane previše preoblikovan.

Madrac povremeno u usisajte kako bi spriječili sabiranje prašine i prljavštine na njoj.

Značajke:

  • Materijal: 100% pamuk, poli pjena, vuna
  • Mjere: 112,5 x 70 x 8 cm
  • Produžetak: 42,5 x 70 x 8 cm

preporučeniProizvodi

Loading...