Sleepyhead® Višenamjensko gnijezdo Deluxe Bronzed Cheetah (0-8m)

Kod: SCA10352
Na skladištu
191,50 $
172,35 $

Sleepyhead višenamjensko gnijezdo Deluxe (0-8 m) nudi vašemu mališanu osjećaj sigurnosti i topote.

Gnijezdo je idealno za prijelaz iz maminog trbuha u kolijevku. Mekana podloga i porub gnijezda će vaše mališanu nuditi udobnost, sigurnost, potporu i miran san ili odmor. Gnijezdo je nepogrešivo kod zabave, igre, maženju i također kod mijenjanja pelena. Odlična podloga za igru doma ili tijekom putovanja.

Gnijezdo poznatog švedskog brenda Sleepyhead je poznato po kvalitetnoj proizvodnji i omiljenom dezenu . Napravljeno je iz kvalitetnih materijala koji su zračni, hipoalergijski i bez štetnih sastojaka.

Sleepyhead gnijezdo je sastavljeno iz podloge, prevlake za podlogu , sigurnosnog obruča i presvlaka za obruč. Svi dijelovi se mogu skidati i prati. Na dnu poruba ima sigurnosna kopča, sa strane poruba su napravljene ručke koje pružaju jednostavno i sigurno prijenos gnijezda.

Višenamjensko gnijezdo Sleepyhead je jedino gnijezdo na tržištu koji na osnovi mnogo obavljenih testova sigurnosti pruža sigurnost kod korištenja. Sleepyhead gnijezdo je najviše puta testirano gnijezdo na tržištu, s certifikatom Oeko-Tex Standard 100, Class 1 dokazuje visoku kvalitetu materijala . Materijal koji je u kontaktu s dječjom kožom je do nje nježan i nije štetan. Dostiže standarde BS4578 Britanskoga instituta za standardizaciju, stvara idealnu mikroklimu za dijete. Gnijezdo je zračno kako se tijekom spavanja ne bi pregrijavao.

ZRAČNOST

Opruga i porub Sleepyhead® gnijezda ima visoku zračnu propusnost. Proizvod dostiže BS4578 standrd Britanskoga instituta za standardizaciju.

PROTOK ZRAKA

Podloga gnijezda je oblikovana tako da je dječja glavica uzdignuta. Sa strana je podloga niža i zaokružena. Dijete ispravno namjestimo tako da ga okrenimo na leđa da može lijepo disati. Gnijezdo je za razliko od ostalih košara i koljevka oblikovano s brigom o tome da ne zadržava zraka, te da je protok zraka uvijek omogućen. 

SIGURNO DELJENJE POSTELJE

S gnijezdom Sleepyhead® možete biti bez brige o tome da dijelite postelju s vašim mališanom. Oblik gnijezda štiti bebu od udarca u glavu u uzglavlje ili zid. Porub gnijezda je dovoljno čvrst da roditeljima spreći da bi se prevrnuli preko stranice ka bebi i ujedno je mekan i udoban kako bi mališanu nudio mirno spavanje. Za razliku od ostalih mekanih opruga za odrasle, opruga Sleepyhead smanjuje rizik za ugušenja.

VALJANJE

Gnijezdo Sleepyhead nije oblikovano tako da djetetu spriječi valjanje iz jednog kuka na drugi.

Do starosti 8. mjesci je potrebno bebu uvijek staviti na leđa. U starosti između 7 do 8 mjeseca se dijete tijekom spavanja obraća. Podloga za gnijezdo je zračna zato u tom slučaju tijekom spavanja dijete nije potrebno obraćati. Savjetujemo vam da djete tijekom spavanja uvijek promatrate i savjetujemo da ne koristite podlogu dok su tetra pelene ili pelene za povijanje u gnijezdu.

NADZOR TEMPERATURE

Brižno izabrani materijali i promišljen dezen ležišta Sleepyhead pruža da se bebino tijelo u gnijezdu ne pregrijava, zato se neće tijekom spavanja ili odmora previše znojiti i time će imati prijatan i udoban odmor.

TESTI I CERTIFIKATI KVALITETA

 • Sleepyhead gnijezda su bila testirana u Evropi, ZDA i Kanadi:
 • Proizvod ima certifikat Oeko-Tex Standard 100, Class 1 (EU)
 • Svi materijali su bili testirani i dokazano ne sadrže štetne materijale
 • Proizvod je u skladu sa propisima koje određuje US Consumer Product Safety Improvement Act of 2008
 • Proizvod je po standardima  BS4578 Britanskega instituta za standardizacijo zračno propustan
 • Proizvod je po standardima BS4578 Britanskega inštituta za standardizacijo otporan na paljenje
 • Proizvod je prošao test gorljivosti u skladu sa standardima 16 CRF 1632
 • Proizvod je u skladu sa standardima 16 CFR 1500.50 i nema malih opasnih dijelova
 • Ne sadrži ftalata
 • Ne sadrži teških metala
 • Proizvod dostiže standarde ASTM F-963-11
 • Proizvod je prošao test upaljivosti u skladu sa standardima California Bulletins 116 in 117
 • Proizvod dostiže standarde California Proposition 65
 • Proizvod dostiže standarde 16 CFR PART 1500.53(f) (1-1-12) (CAN)
 • Proizvod dostiže standarde CAN/CGSB-4.2 N° 27.5-2008
 • Opružna podloga pruža čvrstost jer dostiže standarde  AU/NZS 8811.1:2013 Infant sleep surfaces - test for firmness
 • Proizvod dostiže standarde ASTM D3574-08 Indentation Force Deflection test (US), što dokazuje i visoki nivo potpore ležišta
 • Proizvod je u skladu s propisima REACH

 

LEŽIŠTE IZ SNOVA ZA SLADKO SPAVANJE NAŠIH MALIŠANA

SIGURAN ZAKLON KAO U TRBUHU MAMICE

Gnijezdo Sleepyhead bebama i mališanima nudi siguran, topao i smirujući zaklon. Zbog svoje prijatne oblike i mekanih materijala slici na trbuh mamice. Gnijezdo bebi pruža da u njemu odmara ,spava i igra se.

LEŽANJE NA STOMAČIĆU

Gnijezdo Sleepyhead je idealan za vreme kad beba leži ili se igra na stomačiću. Okrugli porub gnijezda vašem mališanu nudi dodatnu potporu kod ležanja. Porub namještamo pod bebine ruke, takav položaj potiče ojačanje mišića vrata i stimulira njegov razvoj spretnosti kroz kretnju.

MOBILNOST

Gnijezdo Sleepyhead je lagano, priručno i jako jednostavno za nošenje kući dok se skupa sa bebom pomičemo iz jednog prostora u drugi ili kad smo na putu kao podlogu za previjanje i za spavanje ili odmor.

POTPORA KOD PRELAZKA IZ POSTELJICE U VEĆU POSTELJU

Multifunkcionalno gnijezdo Sleepyhead Grand pomaže mališanima kod prelazaka iz njihove prve posteljice u veću postelju. Porub mališanima slično kao i letvice dječjeg krevetića nudi toplotu i osijecaj sigurnosti što im pomaže kod prelaza u veći krevet.

SMANJUJE RIZIK ZA SINDORM ZALEŽANE GLAVE

Sindrom zaležane glave se pojavljuje u primjerima kad beba često spava na jednoj strani glave. Madrac gnijezdo Sleepyhead je napravljen iz mekanih termalnih vlakana, koja pružaju dobru potporu bez tonjenja i smanjuje pritisak na bebinu glavu. Porub gnijezda pomaže kod ispravnog i sigurnog namještanja bebe u primjeran položaj za spavanje , igru ili odmor. Beba je tako tijekom igre ili odmora dobro podržan sa svih strana.

PRUŽA IDEALNU MIKROKLIMU

Kako bi bebi pružali sigurnost i udobnost je jako bitno da se pobrinemo za njegovu mikroklimu. Mikroklima je prostor koji je direktno u kontaktu s bebom. Sleepyhead gnijezda su napravljena iz vrhunskih i mališanu prijatnih materijala koji su hipoalergijski, stopostotno dišu, bez bilo kojih štetnih supstanci i u potpunosti sigurni za korištenje.

SMIRUJE BEBU KOD MOROOJEVEGA REFLEKSA

Moroojev refleks je jedan od prirodnih refleksa bebe u dobi od rođenja do šestog mjeseca starosti. Kod glasnog zvuka ili kretnje se beba naglo pomakne i uz to još raširi noge i ruke u zagrljaj. Takav nadražaj može trajati samo par sekundi ali se zbog Moroojevega refleksa puno beba budi tijekom spavanja. Sigurno i mekano gnijezdo će sa svojom prikladnom oblikom i porubom koji nudi potporu sa svih strana i tako pruža bebi miran san bez buđenja.

BEZBRIŽNOST I SMIRENOST

Jedna od studija koja je proučavala korištenje gnijezda Sleepyhead je pokazala da s korištenjem gnijezda Sleepyhead mamice se lakše pobrine za potrebe svojih mališana. Svaka mamica koja je sudjelovala u studiji i koja je koristila Sleepyhead mogla je napraviti više posla dok je beba uživala u gnijezdu.

ISTRAŽIVANJA POKAZUJU…

Gnijezdo Sleepyhead s svojim promišljenim i unikatnim dezenom koji imitira bebinu prirodnu okoliš u maminom trbuhu, također i stimulira razvoj kretnji i intelektualnih sposobnosti.

Dobra propusnost materijala gnijezda smanjuje rizik za prekomijerno pregrijavanje i znojenje bebe .

Značajke:

 • Mjere: 460 mm x 750-850 mm ( 750 mm zatvoreno s kopčom i 850 mm otvoreno)
 • Težina: (bez ambalaže): 1400 g;  (s ambalažom) : 1650g
 • Presvlaka: 100% pamuk (Certifikat kvaliteta Oeko-Tex Standard 100, Class 1)
 • Punilo: 100% poliester (Certifikat kvaliteta Oeko-Tex Standard 100, Class 1)

Mogućnost kupovine dodatne opreme:

 • Presvlaka u različitim dezenima
 • Podloga za madrac
 • Zaštita za podlogu za madrac
 • Porub
 • Prijenosne torbe za gnijezdo

Molimo vas da prije korištenja multifunkcionalno gnijezdo Sleepyhead® DELUXE+ pažljivo pročitate o sigurnom korištenju proizvoda.

preporučeniProizvodi

Loading...