CYBEX Lemo hranilica 4 u 1

Dječja visoka stolica Cybex LEMO - Svestranost i udobnost

Svi se roditelji slažu da hranjenje bebe može biti prava umjetnost. Našim mališanima želimo omogućiti ugodno i sigurno okruženje, ali istovremeno tražimo praktična rješenja koja će nam olakšati svakodnevne zadatke. U ovom blogu predstavljamo vam visoku stolicu LEMO, marke Cybex, koja će oduševiti i djecu i odrasle.

Stolica bez dodataka za svestranu upotrebu

Visoka stolica Cybex LEMO iznimno je svestrana jer se može koristiti i za malu djecu i za odrasle. Bez aditiva, pogodan za korištenje od 3. godine nadalje. Kada trebate visoku stolicu za svoje malo dijete, jednostavno instalirajte uklonjivi komplet koji uključuje sigurnosnu ogradu i pladanj. Ali kada trebate stolac za odrasle, jednostavno uklonite dodatke. Podešavanje dubine i visine stolice omogućuje optimalno ergonomsko sjedenje za djecu i odrasle.

Postavljanje jednom rukom - jednostavno i brzo

Praktično podešavanje jednom rukom omogućuje jednostavno, brzo i udobno podešavanje LEMO stolice u samo nekoliko sekundi. Nema više dugotrajnog prilagođavanja i pronalaženja pravog položaja - uz LEMO tabure brzo ćete biti spremni za obrok.

Optimalno ergonomsko sjedenje za udobnost vašeg djeteta

Zahvaljujući mogućnosti podešavanja visine Cybex LEMO stolice za hranjenje, Vaše dijete će uvijek sjediti udobno i ergonomski ispravno. Stolica raste zajedno s djetetom, što znači da se prilagođava njegovom rastu. Osim toga, stolac savršeno pristaje osobama svih dobnih skupina, što znači da ga možete sami koristiti.

Podesiva dubina za dodatnu udobnost

Cybex LEMO visoka stolica nudi četiri položaja dubine koji osiguravaju udobno sjedenje vašeg djeteta. Bez obzira voli li vaš mališan prostraniju ili kompaktniju sjedalicu, LEMO stolica će biti prilagođena njegovim potrebama.

Jednostavna montaža za manje od 3 minute

Samo četiri vijka - ne treba vam više. Sastavljanje LEMO dječje stolice je izuzetno jednostavno i brzo. Za manje od 3 minute imat ćete stolicu spremnu za upotrebu.

Dodaci za još veću udobnost i funkcionalnost

Uz osnovnu dječju stolicu Cybex LEMO imate mogućnost kupnje dodataka koji će dodatno poboljšati udobnost i funkcionalnost dječje stolice. Tu je LEMO set za malu djecu, LEMO poslužavnik i LEMO jastuk za sjedenje. Ako želite dobiti sve u jednom, tu je i 3-u-1 set koji uključuje sve potrebne dodatke za LEMO visoku stolicu.

Visoka stolica Lemo 3 u 1 - udobnost i funkcionalnost za najmlađe

Visoka stolica LEMO 3u1 namijenjena je djeci od 6 mjeseci starosti. Ovaj set vam omogućuje da stvorite ugodno i opušteno okruženje za obroke vašeg mališana. LEMO tabure je dizajniran da odgovara modernom stilu života.

Visoka stolica Lemo 4 u 1 - sve u jednom za praktične roditelje

Visoka stolica Lemo 4 u 1 savršeno je prilagođena potrebama roditelja i djece od rođenja nadalje. Ovaj set uključuje Lemo ljuljačku koja je prikladna od rođenja do otprilike 6 mjeseci starosti. Ljuljačka je dizajnirana da prirodno ljulja vašeg mališana, što je odlično za opuštanje i spavanje, ali i za zabavu uz igru.

Kada dijete samostalno sjedi, ljuljačka se može pretvoriti u visoku stolicu. Set sadrži ogradicu, pladanj i naslon. Stolica se može koristiti do 3 godine starosti. Nakon tog perioda možete ukloniti pladanj i ogradu te koristiti stolac samostalno. Podesiva dubina i visina sjedala pružaju optimalnu udobnost za dijete.

Ljuljačka Lemo - višenamjenska udobnost za vaše dijete

Ljuljačka Lemo namijenjena je djeci od rođenja do otprilike 3 godine starosti. Preporuča se korištenje sigurnosnog pojasa tijekom prvih šest mjeseci, no kasnije ga možete skinuti. Ljuljačka se može koristiti samostalno ili jednostavno pričvrstiti na Lemo dječju stolicu za hranjenje bez potrebe za adapterima.

Podesivi naslon pruža udoban položaj za hranjenje i spavanje. U vrućim ljetnim danima možete skinuti navlaku sa stražnje strane kako biste otkrili mrežicu koja će rashladiti vaše dijete i nastaviti pružati ergonomsko držanje.

Dječja stolica LEMO marke Cybex je svestrana i fleksibilna stolica koja raste s vašim djetetom. Uz jednostavne postavke, možete podesiti visinu i dubinu sjedala i stvoriti udobno i ergonomsko okruženje za svoje dijete. Mogućnost kupnje dodataka kao što su set za malu djecu, pladanj i jastuk za sjedenje dodatno poboljšava funkcionalnost stolice. Lemo ljuljačka izvrstan je dodatak koji omogućuje prirodno ljuljanje i udobnost Vašeg mališana od rođenja nadalje. Sve to čini visoku stolicu LEMO savršenim izborom za praktične i zahtjevne roditelje.

 

Za ugodno i praktično hranjenje i bezbrižne trenutke s vašim mališanom kliknite na sljedeći link - Link na Cybex LEMO.

 

Podjeli ovu objavu s drugima