Blog

Najudobnije i najpraktičnije Evibell dječje sandale za bezbrižno ljeto!
Dolaze topli ljetni mjeseci, što znači više vremena na otvorenom, istraživanje prirode i odlazak na plažu ili bazen. Kada s našim mališanima krećemo u ljetne avanture, važno je imati obuću koja je udobna, fleksibilna i prikladna za razne aktivnosti. Evibell silikonske sandale za djecu savršen su odabir za sve ljetne avanture!
Dječji ruksak s imenom: savršen poklon za vrtić

Polazak u vrtić jedna je od najvažnijih prekretnica u životu djeteta i njegove obitelji. Razdoblje kada dijete prvi put ulazi u vrtić puno je novih izazova, iskustava i prijateljstava. Kao roditelji ili rodbina želimo djetetu pružiti sve što je potrebno za ovaj važan korak. Jedan od neizostavnih ele...

Uvođenje guste hrane u ishranu mališana
Uvođenje guste hrane u ishranu mališana
Za neke roditelje uvođenje guste hrane je prilično stresno . Stoga budite strpljivi jer je uvod nove ishrane prvenstveno učenje i istraživanje za vas i mališana. Prva hrana koju ponudimo bebi treba biti jednostavna, neutralnog okusa kako bi se dijete lakše naviklo. Iznad svega: kod uvođenja novih namirnica treba nastaviti dojenje! Preporuča se postupno uvođenje guste hrane.
S mališanom na ljetovanje
S mališanom na ljetovanje
Mmmm, osjećaj topline sunca na koži i lagani vjetrić. Da, ljeto je stiglo i vrijeme je za prvi odmor s vašim mališanom. No, za nove roditelje posjet mora s bebom će biti prvi put ove godine. Što je sve potrebno, kako bi što više olakšali dopust kao roditelj?
Vrijeme za zabavu
Vrijeme za zabavu
Rođendan je jedna od najočekivanijih proslava u dječjem svijetu. Neki roditelji počinju organizirati rođendanske zabave mjesecima unaprijed zbog rezervacije animatora i prostora za zabavu poput igraonica, bazena ili slično. Za zabavu mališana važno je odrediti središnji prostor na proslavama, koji prikladno ukrasimo jer će se djeca tu zadržati najviše vremena. Budući da su djeca živahna vizualna bića, važno je ukrasiti prostor i stvoriti posebnu atmosferu, zbog toga smo u nastavku pripremili neke prijedloge za ukrašavanje s našim Ginger Ray proizvodima za dekoraciju.
Montessori igračke, pomagala i principi
Montessori igračke, pomagala i principi
Djeca su prirodno znatiželjna bića koja nesvjesno i aktivno uče nove stvari kroz igru. Zbog toga im je za njihov razvoj potrebno prilagoditi prostor: siguran, šaren i atraktivan te ispunjen igračkama koje su prilagođene djeci, kreativni materijali i pomagala za učenje.
Prvo kupanje i njega bebe
Prvo kupanje i njega bebe
Svrha bloga je želja da vam olakšamo prvu kupku mališana. Vratili ste se iz rodilišta, bebina pupkovina zarasta, zanima vas kad možete mališana prvi put okupati? Prvo mališanovo kupanje ovisi od ostatka pupkovine ili ti toga kad je pupkovina otpala, inače do toga da pupkovina otpadne dolazi već u prvom tjednu, žilice se zatvaraju i u roku 7-14 dana promjene u veziva. Ostatak pupkovine nakon toga otpadne, nakon toga se uobičajeno suši otprilike još dva tjedna, u tom vremenu mališana ne kupamo, jer vlaga može prouzrokovati infekciju i zbog toga je bitno da pupak bude uvijek suh. Trudimo se da pupak ne pokrivamo s pelenom već rub pelene savijemo, kako bi pupak imao dobar protok zraka.
Nomi - visoka stolica za mališane nove generacije!
Nomi - visoka stolica za mališane nove generacije!
U našem web shopu imamo u ponudi dječju stolicu nove generacije, primjerena je za mališane od 6-24 mejseci. Stolica je napravljena s puno pažnje, kako bi vašem mališanu pružala svu potrebnu potporu u svim fazama odrastanja.
NOVE MONTESSORI IGRAČKE TENDER LEAF TOYS ZA IGRU I UČENJE VAŠIH MALIŠANA
NOVE MONTESSORI IGRAČKE TENDER LEAF TOYS ZA IGRU I UČENJE VAŠIH MALIŠANA
Jako bitan element montessori odgajanja je priroda koja predstavlja bitan dio u djetetovom životu. Naravno jako je važno da su naši mališani što više vremena na otvorenom, u prirodi, kao i to da su i igračke s kojima se mališan susreće doma povezane s prirodom. Puno pažnje je također potrebno namijeniti materijalu od kojega su mališanove igračke napravljene. Materijali poput drveta, pamuka, metala i stakla nude mališanu senzorička iskustva, te ujedno nisu štetni za njegovo zdravlje ili za okoliš. Na našem web shopu vam zato nudimo novi brend igračaka Tender Leaf Toys koji proizvodi kvalitetne igračke napravljene od drveta. Cilj poduzeća Tender Leaf Toys je upravo njihova ljubav do drveta, koji je također vodeći element u montessori odgoju.
Da li ste upoznati sa Toddlekind podlogama?
Da li ste upoznati sa Toddlekind podlogama?

Da li ste upoznati sa Toddlekind podlogama? Ukoliko ne, ne brinite se… U ovom blogu ćete saznati sve informacije koje su vam potrebne za uređivanje sigurne i moderne dnevne sobe, kuhinje ili blagovaonice. 😊

Sigurna sam da sve mamice kad čuju „podloga za igru“ njihova prva asocijacija budu žive boj...