Tko smo?

Naša misija i vizija! Tko smo? 

Prijatnost, povjerljivost i uslužnost su samo jedne od mnogih pozitivnih značajki ekipe poduzeća Evitas. U Evitas Shopu smo svjesni potreba i želja mamica zato neprestano nastojimo k tome da još više poboljšamo naše usluge i nuđenje najmodernijih, privlačnijih i kvalitetnih proizvoda za novorođenče, mališane i mamice. Naš cilj je da putem poduzeća Evitas mamicama olakšamo kupovinu, gdje na jednom mjestu mogu birati između tisuću različitih proizvoda. Zadovoljstvo naših kupaca nije naš cilj, već naša obaveza. Izvrsna usluga i izuzetno zadovoljstvo kupaca su vodeći cilj naše misije.

 

 

 

Tko smo?

Eva Birsa CEO & Marketing manager

Eva nije samo majka svojoj djeci, već i majka priče o Evitasu. Uvijek iznenadi sjajnim idejama i pokušava posjetiteljima online trgovine napraviti kupovinu što jednostavniju. Njezina briga za kvalitetu, izuzetan osjećaj za dizajn i preciznost ključne su značajke kod odabira samo najboljih proizvoda za našu trgovinu. Eva je uključena u sve važne odluke koje donosimo u poduzeću. Osim što koordinira radne procese i cjelokupnu organizaciju, Eva je i odgovorna za marketing našeg poslovanja, te tako osigurava poznavanje imena Evitas.

Mark Kodrič MANAGER, PROKURIST

Organizacija, planiranje i upravljanje glavni su zadatci koje Mark obavlja u Evitasu. Također ima sve ovlasti i predstavlja poduzeće trećim stranama. Osim planiranja poslovanja poduzeća brine se i o organizaciji rada, te upravljanja zaposlenim. Mark se brine i o prodaji distribuiranih brendova poslovnim partnerima. Prati učinkovitost i djelotvornost radnih procesa i brine se o svim pravnim i formalnim stvarima koje su nam potrebne u poduzeću. Kroz svoje vodstvo utječe na organizacijsku kulturu, te pozitivnu organizacijsku atmosferu.

Maša Kastelic MARKETING MANAGER

Oglašavanje je vrlo važno za našu online trgovinu. Maša ime Evitas iz dana u dan čini sve prepoznatljivim u Italiji. Uz pomoć društvenih mreža i aktivne suradnje s utjecajnim ljudima, vidljivost i posjet naše trgovine brzo se razvijaju. Uz marketing, Maša je odgovorna i za sadržaj na web stranici, tako da bude uvijek uredan i prilagođen kupcima na talijanskom tržištu. Također redovito istražuje tržišne potencijale i traži prikladna rješenja za naša poboljšanja.

Teja Žižmond CUSTOMER SUPPORT ITALY

Odnos s našim kupcima nam je izuzetno važan, kako za slovensko tako i za talijansko tržište. Teja se brine da talijanski kupci imaju samo najbolje mišljenje o iskustvu kupovine kod nas. Vjerujemo da je to naša konkurentska prednost. Produktivno rješava sve potencijalne sukobe s kupcima i pruža im informacije o proizvodima i isporuci ispravno, te razumljivo.

Anika Jarc SALES MANAGER CROATIA

Naša online trgovina i veleprodaja također se širi na hrvatsko tržište. Anika upravlja i organizira postupak prodaje, a također i određeni dio kupnje za hrvatske kupce. Vodi društvene mreže za hrvatsko tržište i brine se o promotivnim aktivnostima koje se odvijaju na ovom području.

Anika upravlja i veletrgovinom robnim brendovima koje zastupamo za tržišta u inostranstvu i održava kontakt s poslovnim partnerima.

Suzana Šimunović CUSTOMER SUPPORT CROATIA

Zadovoljstvo kupaca nam je izuzetno važno i Suzana se brine da odgovori na sva pitanja naših kupaca budu što prije poslati. Kad god kupci trebaju stručnu pomoć ili samo mali savjet o kupnji proizvoda, Suzana će im odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Osim komunikacije s kupcima, njezin je zadatak i pregled svih narudžbi zaprimljenih iz Hrvatske. Suzana također uređuje sadržaj na web stranici, te prevodi naslove i opise proizvoda na hrvatski jezik.

Jana Birsa CONTENT MANAGMENT

Kvalitetan sadržaj nam je vrlo važan, a Jana je osoba koja se brine o izgledu i sadržaju tekstova u našoj online trgovini. Redovito dodaje nove proizvode, daje relevantne opise i slike. To našim posjetiteljima olakšava odabir i nudi im što više informacija o samim proizvodima. Jana također pomaže u komunikaciji s kupcima, jer dobro poznaje sve proizvode, a time i olakšava savjetovanje. Također priprema profesionalne fotografije i video sadržaje, kao i naslovne grafike za određene promotivne aktivnosti.

Urška Šuligoj Voditelj računovodstva

Temelj poduzeća i pravilno funkcioniranje računovodstva. Urška redovito nadgleda računovodstvene standarde, pravila i zakone. Pažljivo analizira podatke, izrađuje izvještaj i jasno prenosi informacije iz izvješća koje su potrebne suradnicima. Brine se o izdanim i primljenim računima i prosljeđuje ih našim kupcima.

Njezin rad je na temelju preciznosti i nosi znatnu količinu odgovornosti. Posao koji Tadeja obavlja utječe na pravilno funkcioniranje poduzeća.

 

Lara Soban Marketing Italija

Marketing je za Evitas ključnega pomena. S pomočjo socialnih omrežji in aktivnega sodelovanja z vplivneži se prepoznavnost in obisk naše spletne trgovine hitro razvijata. Za naš Instagram profil in naše Italijanske vplivnice pridno skrbi Lara, ki s svojo marljivostjo in prijaznostjo zgradi z vsako influencerko odnos, ki je temelj za dobro medsebojno sodelovanje. Poleg tega Lara skrbi tudi za vsebino na Italijanski spletni strani.

Manca Šuligoj ODPREMNI MANIPULANT

Evitas ponuja čudovite izdelke za mamice in malčke in Manca je tista oseba, ki vsa prejeta naročila pripravi in skrbno zapakira. Poleg pakiranja paketkov skrbi, da so izdelki na svojem mestu in, da je naše skladišče vedno urejeno ter pregledno. Njene naloge so tudi prevzemanje in odpremljanje blaga ter skrbi za ustrezno shranjevanje izdelkov na naših policah. Je oseba, ki točno vse kje se kaj nahaja oziroma in kje ima določen izdelek svoje mesto v skladišču. 

Katarina Odar Marketing Manager Francija

Katarina skrbi za razvoj Francoskega trga in za to, da je ime Evitas v Franciji vedno bolj prepoznavno. S pomočjo socialnih omrežji in aktivnega sodelovanja z vplivneži se prepoznavnost in obisk spletne trgovine hitro razvija. Poleg marketinga je Katarina odgovorna tudi za vsebino na spletni strani, da je le ta urejena in prilagojena kupcem. Redno tudi raziskuje potenciale trga in išče primerne rešitve za izboljšave.

Linda Telepeček Prodajna svetovalka

Linda skrbi, da je naša fizična trgovinica vedno lepa, pospravljena in urejena. Odlikujeta jo prijaznost in ustrežljivost. Z njenimi nasveti bodo stranke vedno zadovoljne zapustile trgovino. Poleg tega Linda redno pomaga sodelavcem v skladišču in skrbi, da je vzdušje v timu vedno pozitivno.

Andrea Kodrič Voditelj nabave